BAGELS & BEANS TILBURG BURG. STEKELENBURGPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Tilburg Burg. Stekelenburgplein. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 14:32 Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar er is heel snel een geschikte oplossing gekomen, erg vriendelijk personeel
7 jun 2024 om 11:10 heerlijke bagels!
28 feb 2024 om 16:54 Bezorging na 40 minuten op eigen aanvraag. Lief berichtje aan de binnenkant van het doosje. Er stond: “Met liefde gemaakt!” Dat maakt gelijk je hele dag goed! De kwaliteit is net zo fantastisch als wanneer je op locatie luncht. Echt een aanrader!
1 dec 2023 om 13:09 Lekker eten, snelle bezorging. Favoriete bagels: Paddoburger en tuna melt
13 nov 2023 om 15:43 Heb 1,5 uur op bestelling gewacht terwijl verwachtte tijd 30 min was. Broodjes waren helemaal zompig en nat van de saus.
7 nov 2023 om 14:28 Please lear to read orders propperly before making them ... you made me something I dont want and dont like over what I orderd
2 nov 2023 om 18:13 My order was canceled around 40 min after being accepted and showing it was in preparation. I still have not been contacted about a refund.
23 okt 2023 om 14:35 eten was enorm hard en koud.. dit doordat de bezorger eerst naar de andere kant van de stad moest. ben beter gewend
3 okt 2023 om 13:58 Bestelling is nooit bezorgd. Bij het bestelling was ik nog onderweg niet wetende dat thuisbezorgd mijn huidige locatie pakt ipv mijn thuis adres. thuisbezorg, bagel en beans gebeld maar willen er niks aan doen. Jammer
20 aug 2023 om 14:23 eten was koud en bagel was zo hard dat je er iemand de kop mee kan inslaan…
9 jun 2023 om 17:48 Altijd snel bezorgd en erg lekker!